Η ομική θέρμανση είναι μια ήπια, συνεχής διαδικασία θέρμανσης προϊόντων, ειδικά για κομμάτια προϊόντα όπως φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά και άλλες τροφές. Η θέρμανση πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρικού ρεύματος, με το προϊόν να λειτουργεί ως ηλεκτρική αντίσταση. Σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους μαγειρέματος, το προϊόν δεν θερμαίνεται μέσω μιας καυτής επιφάνειας, αλλά ομοιόμορφα σε όλη την διατομή του.
Η χρήση συστημάτων ζεστού-κρύου νερού και ζεστών νερών είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά την ενεργειακή αποδοτικότητα και προσφέρει επίσης βελτιωμένη διαδικασία σε σχέση με τη άμεση χρήση ατμού ως μέσου θέρμανσης.
Τα συστήματα ζεστού-κρύου νερού προσφέρουν ειδικά για οριζόντιους αναμικτήρες βέλτιστες συνθήκες για την υψηλότερη ποιότητα προϊόντος και τη διατήρηση της κομμάτωσης.
Η αυτόματη ταχεία κλειδαριά είναι εξαιρετικά κατάλληλη για συχνές διαδικασίες ανοίγματος και κλεισίματος.
Οι φρέσκοι μας σαλιγκάροι Helix Aperta με την τυπική τους ελιά-πράσινη κέλυφος συλλέγονται στο φυσικό τους περιβάλλον χωρίς φυτοφάρμακα ή ζιζανιοκτόνα.
Επιλέγονται και πιστοποιούνται για να διασφαλίσουν ποιότητα και φρεσκάδα με κατάλληλες συνθήκες φωτός και θερμοκρασίας που διατηρούν τη ζωτικότητα και τη διάρκεια ζωής τους.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
Σαλιγκάρια 100% φυσικά, ήδη καθαρισμένα και αποτοξινωμένα, έτοιμα προς κατανάλωση
Περίοδος διαθεσιμότητας: διαθέσιμα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους
Συσκευασμένα σε κουτιά των 1kg έως 5kg.
Διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη: PP, P, MP, MM, M, G
Ελάχιστη παραγγελία: 500 kg
Τα μικρά σαλιγκάρια Theba Pisana είναι λευκά, ξηρά και σάρκινα.
Συλλέγονται από το φυσικό τους περιβάλλον και επιλέγονται και πιστοποιούνται σε επίπεδο υγιεινής για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η φρεσκάδα τους. Τα αποθηκεύουμε σε ελεγχόμενη θερμοκρασία για να διατηρήσουμε τη διάρκεια ζωής τους.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
Σαλιγκάρια 100% φυσικά, ήδη καθαρισμένα και αποτοξινωμένα, έτοιμα προς κατανάλωση.
Περίοδος διαθεσιμότητας: Μάιος/Αύγουστος.
Συσκευασία σε σακούλες δικτύου 5 κιλών.
Αποστολές σε παλέτες σε όλη την Ιταλία και την Ευρώπη σε ψυχόμενη θερμοκρασία.
Ελάχιστη παραγγελία 800 κιλών.
Για να κάνουμε το χυλό νόστιμο και τη διαδικασία μαγειρέματος ευχάριστη, βάζουμε τα δημητριακά σε ειδικές σακούλες μαγειρέματος. Αυτή η μέθοδος εξαλείφει την ανάγκη για πλύσιμο, μέτρηση της απαιτούμενης ποσότητας προϊόντος και νερού. Αφού τοποθετήσετε τη σακούλα σε βραστό αλατισμένο νερό, μετά από 12-17 λεπτά θα έχετε ένα νόστιμο πιάτο, και σημειώστε ότι δεν θα χρειαστεί να πλύνετε την κατσαρόλα από τον καμένο χυλό.
Οι αλυσίδες μεταφοράς είναι συστήματα μεταφοράς που κινούν αλυσίδες και έτσι επιτρέπουν τη μεταφορά του υλικού που πρέπει να μεταφερθεί με εξοπλισμό κατάλληλο για το υλικό που μεταφέρεται.
Οι αλυσίδες μεταφοράς είναι φορείς υψηλής αντοχής που μεταφέρουν αγαθά σε υψηλές χωρητικότητες.
Στις αλυσίδες μεταφοράς, επιλέγεται η αλυσίδα κατάλληλη για το μέγεθος και το βάρος του υλικού που πρέπει να μεταφερθεί. Οι αλυσίδες μεταφοράς αποτελούνται από 3 κύρια μέρη:
τμήμα κίνησης
ενδιάμεσο σώμα
τμήμα τεντώματος
Η πολυλειτουργική λύση για δύο τύπους μαγειρέματος: άμεσο, έμμεσο ή και τα δύο.
Η φωτιά μπορεί να ανάψει απευθείας στον μπράζερο που βρίσκεται μέσα στην κάμερα μαγειρέματος, ή στην κάμερα καύσης που βρίσκεται από κάτω. Εισάγοντας μια σχάρα στην κάμερα μαγειρέματος, αποκτάμε μια δεύτερη επιφάνεια για την ταυτόχρονη τοποθέτηση πολλών κατσαρολών.
Έτσι, η φωτιά μπορεί να ανάψει είτε απευθείας στην κάμερα μαγειρέματος είτε στην ξεχωριστή κάμερα καύσης, ή και στις δύο ταυτόχρονα, ανάλογα με τις προτιμήσεις, με το πλεονέκτημα ότι διατηρεί την επιφάνεια μαγειρέματος πιο ζεστή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε αυτή την τελευταία περίπτωση.
Οι σαλιγκάρια Helix Aperta, γνωστά καλύτερα ως Μονακέλλες, Αττουπατέλλες ή Μονζέττες, είναι σαλιγκάρια της υπαίθρου με ένα καφέ/πρασινωπό κέλυφος, την αναγνωρίσιμη επικάλυψη ή "κρέμα" λευκού χρώματος και πολύτιμα και νόστιμα κρέατα.
Τι κάνει τις μονακέλλες μας ξεχωριστές;
- Δεν προέρχονται από εντατικές εκτροφές
- Συλλέγονται στο φυσικό τους περιβάλλον, ελεύθερες να κινούνται και να τρέφονται με καθαρά και μη επεξεργασμένα φυτά όπως αγκινάρα, κουνουπίδι και μαρούλι, χωρίς φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα
- Είναι προσεκτικά επιλεγμένες και πιστοποιημένες σε υγειονομικό επίπεδο για να διασφαλίσουν ποιότητα και φρεσκάδα
- Διατηρούνται υπό τις κατάλληλες συνθήκες φωτός και θερμοκρασίας για να διατηρήσουν τη ζωτικότητα και τη διάρκεια ζωής τους.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
- Σαλιγκάρια 100% φυσικά, ήδη καθαρισμένα και αποτοξινωμένα, έτοιμα προς κατανάλωση
- Περίοδος πώλησης: διαθέσιμα όλο το χρόνο
- Συσκευασμένα σε μικροδιάτρητες σακούλες με φερμουάρ και μανίκι των 500 γρ.
- Κουτιά με 24 σακούλες η κάθε μία
- Ελάχιστη παραγγελία: 500 κιλά
Αριθμός συσκευασιών ανά κουτί: 24
Καθαρό βάρος σακούλας: 500 γρ.
Καθαρό βάρος κουτιού: 12 κιλά
Ελάχιστη παραγγελία: 500 κιλά
Το λάδι κανola είναι πολύ διαδεδομένο στην Ευρώπη και δεν είναι σπάνιο να διασχίζουμε πεδία κανόλας στις εξοχές μας. Αυτό το λάδι χρησιμοποιείται επίσης συχνά στις μαργαρίνες και τα λιπαρά.
Έχει πράγματι πολύ ενδιαφέροντα διατροφικά χαρακτηριστικά: ένα σχετικά χαμηλό ποσοστό κορεσμένων λιπαρών, περίπου 7%, και μια αναλογία μεταξύ Omega 6 και Omega 3 γύρω από 2 έως 3. Η κατανάλωση αυτού του λαδιού συνιστάται συχνά καθώς βοηθά στην επαναρύθμιση της διατροφής μας, η οποία είναι συχνά πολύ πλούσια σε κορεσμένα λιπαρά και σε «προφλεγμονώδη» Omega 6 για τον οργανισμό μας.
Η γεύση του είναι αρκετά έντονη, με μια χαρακτηριστική ραγισμένη γεύση, και δεν εκτιμάται πάντα από το ευρύ κοινό. Αυτό εξηγεί γιατί δεν είναι τόσο παρούσα στις συνταγές μαγειρικής.
Ωστόσο, χρησιμοποιείται πολύ στις μαργαρίνες μας και αποτελεί ένα από τα κύρια συστατικά μας. Η ενσωμάτωσή της σε πολλές από τις συνταγές μας επιτρέπει
Οι φρέσκοι μας σαλιγκάροι Cabrila (Helix Otala Lactea με μαύρο στόμα) είναι ανθεκτικοί και με περιθωριακή κέλυφος; είναι επιλεγμένοι και πιστοποιημένοι για να διασφαλίσουν την ποιότητα και τη φρεσκάδα. Τους αποθηκεύουμε σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες για να διατηρήσουμε τη διάρκεια ζωής τους.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
Σαλιγκάρια 100% φυσικά, ξηρά, καθαρά και απολυμασμένα, έτοιμα προς κατανάλωση
Διαθέσιμα όλο το χρόνο.
Συσκευασμένα σε σακούλες διχτυού 1 και 5 κιλών.
Αποστολές σε παλέτες και ψυκτική μεταφορά στην Ιταλία και την Ευρώπη
Ελάχιστη παραγγελία 800 κιλών.
Ο ατμισμένος ρύζι είναι πολύ πιο εύκολος στην παρασκευή από τον κανονικό ρύζι. Λόγω της μικρής περιεκτικότητας σε γλουτένη, οι ατμισμένοι κόκκοι διατηρούν την ακεραιότητά τους κατά την παρασκευή. Γίνονται μόνο μαλακοί, αλλά δεν καταρρέουν και δεν κολλάνε μεταξύ τους. Είναι επίσης βολικό ότι τα πιάτα που παρασκευάζονται από αυτόν τον ρύζι μπορούν να απολαύσουν ακόμη και μετά την επαναθέρμανση. Ο σπόρος δεν θα κολλήσει και η γεύση του θα διατηρηθεί.
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: Διαφέρει μεταξύ 12 τόνων/ώρα και 20 τόνων/ώρα, ανάλογα με το προϊόν που θα σακουλωθεί και την επιθυμητή ανοχή. (Εγγυάται ότι λειτουργεί με χωρητικότητα 15 τόνων/ώρα για αλεύρι ή προϊόντα της ίδιας κατηγορίας, με μέσο περιθώριο σφάλματος ±50γρ. ανά σακούλα.)
ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ: Η ρυθμιζόμενη τιμή μπορεί να προγραμματιστεί ατομικά από τον χρήστη.
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ: Η οθόνη εμφάνισης βάρους έχει 4 ψηφία.
ΓΡΗΓΟΡΟΣ - ΑΡΓΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: Υπάρχουν δύο προγραμματιζόμενες ρυθμισμένες τιμές στο σύστημα. Και τα κιλά πλήρωσης για αυτές τις τιμές μπορούν να εισαχθούν ξεχωριστά. Η προσαρμογή του προγράμματος μετάβασης σε αργή ταχύτητα καθορίζεται αυτόματα και προσαρμόζεται από το σύστημα για να παρέχει την πιο ακριβή και γρήγορη ζύγιση. Η βέλτιστη ρύθμιση ταχύτητας γίνεται αυτόματα ανάλογα με τον τύπο του ζυγισμένου αλευριού και το επίπεδο του σιλό.
ΑΝΟΧΗ: Οι ανώτερες ή κατώτερες ανοχές μπορούν να προγραμματιστούν ατομικά. Εάν το αποτέλεσμα ζύγισης είναι εκτός αυτών των ανοχών, το αλεύρι δεν φορτώνεται στη σακούλα από τον ζυγιστικό κάδο χωρίς
Οι σιλό σε σχήμα χωνιού έχουν γωνία 45º ή 60º, που επιτρέπει στους κόκκους να ρέουν με τη δική τους ρευστότητα. Ωστόσο, οι κωνικοί πάτοι 45º χρησιμοποιούνται για κόκκους, ενώ οι κωνικοί πάτοι 60º χρησιμοποιούνται για τροφοδοσία, υγρούς κόκκους ή υλικά με χαμηλή ρευστότητα.
Οι σιλό με κωνικό πάτο παράγονται από 5 τόνους έως 1.000 τόνους. Γενικά, λειτουργούν σε κατάσταση συνεχούς εκφόρτωσης. Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και τα λειτουργικά κόστη κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους προτιμώνται αυτοί οι σιλό.
Έχουν αναπτυχθεί ειδικές μεταλλικές κατασκευές, σασί και πλατφόρμες για σιλό με κωνικό πάτο. Αυτές οι μεταλλικές κατασκευές τοποθετούνται στο κάτω μέρος του σιλό για να προσθέσουν ύψος στη μονάδα σιλό. Αυτά τα συνδυασμένα συστήματα έχουν σχεδιαστεί για εύκολη και υγιεινή φόρτωση βαγονιών.
Η ποιότητα 8.8 & 10.9 πολύ ανθεκτικών βιδών decromat 500 χρησιμοποιήθηκε για να συνδέσει τα φύλλα και να αυξήσει την ανθεκτικότητα των σιλό.
Ειδική μόνωση έχει εφαρμοστεί στις συνδέσεις των φύλλων σιλό και της κεφαλής κώνου της οροφής για να διασφαλιστεί η αεροστεγανότητα και η υδατοστεγανότητα.
Οι ανεμιστήρες αερισμού είναι προσεκτικά προετοιμασμένοι για να καλύψουν τις ανάγκες σας.
Αυτοί οι ανεμιστήρες είναι πολύ αποδοτικοί και ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα με κινητήρες που είναι βέλτιστα συμβατοί με τα μοντέλα σιλό.
Ο αερισμός του σιταριού στο σιλό είναι δυνατός μόνο με κατάλληλο εξοπλισμό αερισμού.
Η διάρκεια ζωής του σιταριού παρατείνεται με την παροχή φυσικού αερισμού με εξοπλισμό αερισμού WC.
Τα συστήματα αερισμού είναι σχεδιασμένα για να μειώνουν το ποσοστό ζημιάς του σιταριού, την περιεκτικότητα σε υγρασία και τη ζημιά από έντομα.
Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την ταξινόμηση σιμιγδαλιού σε εργοστάσια αλευριού και σιμιγδαλιού.
Ο προϊόν, του οποίου η ροή μπορεί να ρυθμιστεί, διανέμεται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του κόσκινου χάρη σε μια κουρτίνα.
Η διαδικασία απομάκρυνσης πραγματοποιείται με 2 ή 3 στρώματα τελόρας.
Με τον αεροδυναμικό αεραγωγό και τις βαλβίδες ρύθμισης αέρα, δημιουργείται ίσος κενού σε όλες τις επιφάνειες του κόσκινου, και προϊόντα με εκτεταμένες επιφάνειες προσκόλλησης, όπως το πίτουρο και το πίτουρο, αναστέλλονται από το κενό, απομακρύνονται από το προϊόν και ωθούνται στο κανάλι εξόδου.
Το προϊόν χωρίς πίτουρο (σιμιγδάλι) ταξινομείται σύμφωνα με το μέγεθος των κόκκων με τη βοήθεια κόσκινων.
Εξασφαλίζει τον καθαρισμό του κριθαριού, της σίκαλης, του θρυμματισμένου σιταριού, της βίκος και των σπόρων μαύρης γρασίδας στο σιτάρι.
Εκτελεί αυτόν τον καθαρισμό χάρη στο σφαιρικό τυπωμένο φύλλο μετάλλου που είναι προσαρτημένο στο σώμα με βίδες.
Καθώς αυτό το φύλλο περιστρέφεται, διαχωρίζει τα υλικά που θα επηρεάσουν αρνητικά την άλεση στο εισερχόμενο προϊόν, ανάλογα με τη διάμετρο της πίεσης της σφαίρας και τη σπειροειδή γωνία που δίνεται από το μοχλό ρύθμισης.
Η διαδικασία καθαρισμού πραγματοποιείται με 36 στροφές ανά λεπτό. Η μηχανή τριβής αποτελείται από τέσσερα κύρια μέρη, αυτά είναι:
Είσοδος σιταριού
Μέρος καθαρισμού σιταριού
Έξοδος καθαρού σιταριού
Έξοδος θρυμματισμένου σιταριού
Έχει ευρείες δυνατότητες χρήσης σε όλους τους τομείς όπου η χρήση κινητήρα είναι έντονη, όπως οι γραμμές παραγωγής, τα εργοστάσια, τα έξυπνα κτίρια, οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας, οι σταθμοί αντλιών.
Οι πίνακές μας έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη την ευκολία λειτουργίας και συντήρησης του MCC, με λύσεις που πληρούν τα πρότυπα για γραμμές παραγωγής και έλεγχο που απαιτούν έλεγχο διαδικασίας.
Η υποστήριξη του έργου μας, οι λύσεις που παράγουμε για συστήματα ελέγχου με συμβατικούς ή "ελεγκτές διαδικασίας", η γνώση και η εμπειρία μας είναι ένα σημαντικό προνόμιο που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Η χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού ή συστήματος στη σωστή θέση και οι ολοκληρωμένες λύσεις μας που κατασκευάζονται με ποιοτικό εξοπλισμό είναι μέρος της παράδοσής μας να επιτυγχάνουμε σημαντικά κριτήρια όπως η λειτουργική ασφάλεια και η αποδοτικότητα επένδυσης προς όφελος του τελικού χρήστη.
Οι ειδικοί KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή κατσαρολών και βιομηχανικών συστημάτων μαγειρέματος για την παραγωγή πρώτων υλών από φρούτα, λαχανικά και σάλτσες. Πλήρη συστήματα με φούρνο, ψυγείο, συμπυκνωτή, σωλήνες και βαλβίδες κατασκευάζονται σε ασκητική έκδοση, σύμφωνα με τις τρέχουσες απαιτήσεις. Ένα κεντρικό σημείο είναι η αποφυγή της μόλυνσης των προϊόντων λόγω της ανάπτυξης μικροβίων ή της διασταυρούμενης μόλυνσης μεταξύ των προϊόντων. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός βελτιστοποιημένου σχεδιασμού των εξοπλισμών, ειδικής σφραγίδας με ολισθαίνουσα δακτύλιο και μιας λειτουργικής συσκευής CIP (Καθαρισμός Εντός Θέσης).
Προσαρμοζόμαστε σε κάθε πελάτη και κατασκευάζουμε για αυτόν ατομικά ή αρθρωτά συστήματα που πληρούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις του.